לביבות קישואים (מאת בתיה לוי)
לביבות קישואיםמאת: בתיה לוי חומרים:6 קישואים ובצל מגורדים בפומפייה גסה (רצוי לגרד את הקישואים ואת הבצל על מגבת ולאחר מכן לסחוט היטב את הנוזלים)13 גבעולי
לביבות קישואיםמאת: בתיה לוי חומרים:6 קישואים ובצל מגורדים בפומפייה גסה (רצוי לגרד את הקישואים ואת הבצל על מגבת ולאחר מכן לסחוט היטב את הנוזלים)13 גבעולי
בורקיטס מאת: אסתי קונשטט מצרכים לבצק:350 גר' קמח תופח100 גר' מרגרינה מחמאה100 גר' חמאה1 שמנת חמוצה אופן הכנת הבצק: להכניס למיקסר את כל המצרכים ולערבב
סלט כבד(סלט כבד רך בסגנון פטה) מאת: יהודית חצרוני 1/2 ק"ג כבד1 כף סילאן להוסיף בצליית הכבד2 בצלים גדולים קצוצים (לטגן עד שיתרככו וישחימו יפה
פראצלך מאת: שרה שמיר חומרים:קילו קמח2 וחצי כוסות מים פושרים מידת כוס חד פעמי שתיה חמה2 כפות שמרים יבשים2 כפות סוכר2 כפות מלחשלשת רבע כוס שמן
סלט חצילים קלויים מאת: רותי פריד המצרכים2 חצילים יפים וכהים1 בצל לבן קצוץ1/4 כפית סוכר3 כפות שמן קנולה ומלח לפי הטעם. אופן הכנה קולים את
סלט חסה ומנגו מאת: מירי גולני חומרים:1 ראש חסה אייזנברג1 מנגו בשל לאכילה (לא רך מדי)שבבי שקדים לבנים קלופים לרוטב3 כפות חומץ1 כף סוכר חוםכפית
מרק ירוק – קישואים ואפונה מאת: יהודית חצרוני 1 בצל בינוני קצוץ2 שיני שום קצוצות2
קרקרים קלים ובריאים מאת: דליה טויכר מחממים את תנור האפיה ל-150 מעלות. מכינים 2 תבניות אפיה (של התנור), מרפדים בניר אפיה ומשמנים את הניר. מרכיבים:
פשטידת פסטה ופטריות מאת: מירי גולני מצרכים 200 גרם פסטה מיני מקרוני-אסם 2 בצלים 2 שיני שום כתושות 1 כפית אורגנו יבש 1 סלסלת פטריות
עוגת שקדים מאת: יהודית חצרוני חומרים:1 כוס קמח שקדים1/2 כוס קוקוס1/2 כוס אגוזים טחונים גס1 כפית אבקת אפיה3 ביצים (לא צריך להפריד)1/2 כוס סוכר או
עוגיות עם ממרח תמרים מאת: אסתי קונשטט מצרכים לבצק560 גר' קמח – 4 כוסות100 גר' חמאה רכה½ כוס שמן קנולה½ כוס מיץ תפוזים1 שקית אבקת
עוגיות קינמון מאת: דליה טויכר חומרים:כוס ו-1/3 קמח תופח (אפשר קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה)2/3 כוס סוכר1/3 כוס שמןכפית וחצי קינמון אופן
ממתק חבושים מאת: שושי חלפון חומרים: 1 ק"ג חבושים½ ק"ג סוכרמיץ מחצי לימון¾ כוס מים אופן הכנה: קולפים את החבושים, מבשלים, מועכים ומעבירים דרך מסננת.
רולדה קרם וניל וריבת חלב מאת: מירי גולני מרכיבים: לעוגה5 ביצים מופרדות ½כוס סוכר1 שקית סוכר וניל 3כפות שמן½ כוס קמח + 1 כפית אבקת אפיה2 כפות
אוזני המן מעולות מאת: רחל רמרז חומרים:1 חבילת מרגרינה (להוציא מספיק זמן מראש כדי שתהיה רכה)כוס שמןכוס מים או יין לבןשקית אבקת אפייהשקית סוכר ונילקורט
ארגון גמלאי הסגל המנהלי של אוניברסיטת חיפה | כתובת: בניין ראשי, חדר 727/17 | שעות קבלה: ימים א׳-ד' 10:00 – 12:00 | טלפון: 04-8240055 | פקס: -04-8288252 |
דואר אלקטרוני: Vgimlaei@univ.haifa.ac.il