עוגיות קינמון

מאת: דליה טויכר

 

חומרים:
כוס ו-1/3 קמח תופח (אפשר קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה)
2/3 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
כפית וחצי קינמון

אופן הכנה:
ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד (אם יש צורך אפשר להוסיף קצת שמן לאיחוד או קצת קמח אם לח מדי) להכניס לפריזר ל-10 דקות.

לחלק ל-2 חלקים לרדד כל חלק לעלה דק לקרוץ עוגיות.

לאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-20 דקות (לסובב את התבנית אחרי 10 דקות).

אפשר לפזר על העוגיות החמות אבקת סוכר + קינמון. אפשר לאפות בטורבו ולבדוק אחרי 7 דקות.