סלט חסה ומנגו

מאת: מירי גולני

חומרים:
1 ראש חסה אייזנברג
1 מנגו בשל לאכילה (לא רך מדי)
שבבי שקדים לבנים קלופים

לרוטב
3 כפות חומץ
1 כף סוכר חום
כפית חרדל

אופן הכנה:  

  1. חותכים את עלי החסה לרצועות דקות וארוכות.
  2. קולפים את המנגו וחותכים לרצועות דקות וארוכות.
  3. מערבבים, סמוך להגשה, את העלים והמנגו, מפזרים את שבבי השקדים מעל ושמים במקרר.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב. שמים בצנצנת סגורה ושמים במקרר
  5. לפני ההגשה מערבבים את הרוטב בצנצנת ושופכים על הסלט ומגישים