סלט כבד
(סלט כבד רך בסגנון פטה)

מאת: יהודית חצרוני

1/2 ק"ג כבד
1 כף סילאן להוסיף בצליית הכבד
2 בצלים גדולים קצוצים (לטגן עד שיתרככו וישחימו יפה רק לא לשרוף)
3 ביצים קשות וקרות.
תיבול:- פלפל שחור, מלח, יין מתוק (לקידוש) + כפית סילאן

אופן הכנה:
לצלות את הכבד במעט שמן, להוסיף את כף הסילאן לקראת סוף הצלייה (לשים לב לא לשרוף) והיין.

להכניס לבלנדר או המעבד מזון  את הכבד, הבצל המטוגן כולל הנוזלים והשמן שהצטברו במחבת, הביצים והתיבול.

לקצוץ לרמה הרצויה לטעום ולשפר טעמים.