מאפינס תפוחים ודבש
מאת: רחל חיון

מאפינס תפוחים מרוסקים גס, דבש, קינמון ואגוזי פקאן גרוסים גס – קלים להכנה וטעימים!

חומרים:
350 גרם קמח תופח
כפית אבקת אפיה
כפית סודה לשתייה
כוס גדושה סוכר חום בהיר
קינמון לפי הטעם
2 כפות גדושות דבש
3 תפוחים גרנד-סמית גדולים קלופים ומגוררים גס כולל המיץ
2 ביצים
1/2 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים טרי או מבקבוק
חופן אגוזי פקאן מרוסקים או שבורים

אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים יחד בקערה גדולה
בקערה אחרת לערבב את החומרים הרטובים ואז לאחד את החומרים הרטובים יחד עם היבשים,  להעביר לתבנית מאפינס מצופה במנג'טים (גודל עפ"י שיקול דעתכם) לי יצאו 12 יח' גדולות רכות ועסיסיות.
לאפות כ- 20 דקות ב-170 מעלות טורבו. (לשים לב, כל תנור והחום שלו).
ניתן להוסיף צימוקים ומה שאוהבים.
ניתן לפזר שטרוייזל לפני האפייה.

 אופן הכנת השטרוייזל:
חצי כוס קמח רגיל
2 כפות קמח שקדים
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה לערבב בידיים לפירורים ולפזר על המאפינס.