לביבות קישואים
מאת: בתיה לוי
חומרים:
6 קישואים ובצל מגורדים בפומפייה גסה (רצוי לגרד את הקישואים ואת הבצל על מגבת ולאחר מכן לסחוט היטב את הנוזלים)
13 גבעולי שמיר קצוצים.
מוסיפים 6 כפות פירורי לחם או פירורי מצה.
פלפל שחור, מלח
6 ביצים
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים
מחממים מחבת או סיר שטוח ומוסיפים שמן.
כשהשמן חם יש להוריד בעזרת כף מהעיסה לסיר כל פעם כמות של לביבה בינונית
לחכות שצד אחד יהיה מטוגן ואז בזהירות להפוך ולטגן את הצד השני.
להוציא את הלביבות לצלחת עם נייר סופג.
ולאחר מכן נשאר ליהנות מהלביבות.