עוגת שקדים

מאת: יהודית חצרוני

חומרים:
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1 כפית אבקת אפיה
3 ביצים (לא צריך להפריד)
1/2 כוס סוכר או תחליף סוכר
1/4 כוס שמן
קליפה ומיץ מחצי לימון
כפית תמצית וניל.

אופציה לקישוט – פרוסות דקות של שקדים מולבנים.

אופן ההכנה:
להקציף או לטרוף ביחד את הסוכר והביצים
להוסיף את שאר החומרים הרטובים (שמן ולימון) לערבב היטב
להוסיף את החומרים היבשים (קמח שקדים, קוקוס, א. אפיה, ואגוזים).

לאפות:
בתבנית אינגליש קייק, בחום של 170 מעלות בערך כ-35 דקות ושקיסם עץ יוצא יבש.
לאחר הכנסת העיסה לתבנית אפשר לקשט בפרוסות השקדים אם רוצים.