מאת: דליה טויכר
חומרים:כוס ו-1/3 קמח תופח (אפשר קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה)2/3 כוס סוכר1/3 כוס שמןכפית וחצי קינמון
אופן הכנה:ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד (אם יש צורך אפשר להוסיף קצת שמן לאיחוד או קצת קמח אם לח מדי) להכניס לפריזר ל-10 דקות.
לחלק ל-2 חלקים לרדד כל חלק לעלה דק לקרוץ עוגיות.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-20 דקות (לסובב את התבנית אחרי 10 דקות).
אפשר לפזר על העוגיות החמות אבקת סוכר + קינמון. אפשר לאפות בטורבו ולבדוק אחרי 7 דקות.