סלט חסה ומנגו
מאת: מירי גולני
חומרים:
1 ראש חסה אייזנברג
1 מנגו בשל לאכילה (לא רך מדי)
שבבי שקדים לבנים קלופים
לרוטב
3 כפות חומץ
1 כף סוכר חום
כפית חרדל
אופן הכנה:
- חותכים את עלי החסה לרצועות דקות וארוכות.
- קולפים את המנגו וחותכים לרצועות דקות וארוכות.
- מערבבים, סמוך להגשה, את העלים והמנגו, מפזרים את שבבי השקדים מעל ושמים במקרר.
- מערבבים את חומרי הרוטב. שמים בצנצנת סגורה ושמים במקרר
- לפני ההגשה מערבבים את הרוטב בצנצנת ושופכים על הסלט ומגישים